Yvonne versterkt Printsquare

Vanaf vandaag versterkt Yvonne Aarts het team van Printsquare.
Wij verwelkomen met veel plezier onze nieuwe werkneemster; de dochter van onze oprichter en eigenaar Ronald Aarts.

Yvonne heeft na haar studie aan de UvA vijf jaar in de communicatie en PR gewerkt bij een internationaal bureau in Amsterdam. Nu heeft zij ervoor gekozen om de overstap te maken naar het bedrijf van haar vader. Zij zal als Project Manager ondersteuning bieden op het gebied van klantcontact, offertes en logistieke planning. Ook neemt zij het websitebeheer en social media onder haar hoede en is zij de backup voor Anita met de administratie.

Yvonne zegt: “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en kan niet wachten om alles te leren op het gebied van grootformaat print. Zeven jaar geleden heb ik ook veel bij Printsquare gewerkt als bijbaan naast mijn masteropleiding. Nu durf ik de stap te zetten om de rechterhand van mijn vader te worden. Zo maken we er nog eens een echt familiebedrijf van!

Ben je benieuwd? Kom gerust eens langs om kennis te maken!

Yvonne Aarts

Yvonne Aarts

Project Manager

Printsquare is een grootformaat digitaal printbedrijf dat zich sinds 2013 onderscheidt met innovatieve producten. We zijn gevestigd in de Waardepolder te Haarlem in een pand van 600 vierkante meter. We hebben negen digitale, grootformaat printers staan: drie Eco Solvent printers, vijf UV-printers en een UV-vlakbedprinter. Tevens beschikken wij over een automatische snijrobot, twee snij- en freesmachines, een snijplotter, een moderne applicatietafel en twee lamineermachines. De jarenlange ervaring, ondernemersgeest en creativiteit zorgen ervoor dat ieder printproject tot het gewenste eindresultaat wordt gebracht. Ook door de in house DTP-service, montage op locatie en logistieke organisatie kan het proces van A tot Z begeleid worden. Met als resultaat: meedenken op het gebied van grafische oplossingen en zorgen voor advies op maat middels persoonlijk contact.