Tweede Canon Colorado M5

 

Sinds vandaag is Printsquare nu ook in het bezit van een tweede Canon Colorado M5-serie. Deze nieuwe UVgel-printer met geurloze inkten en opties voor zowel mat áls glanzend printen op dezelfde drager, kan maar liefst tot 159 (!) vierkante meter per uur printen. Dit verhoogt natuurlijk de printcapaciteit, mede door de mogelijkheid om twee mediarollen te plaatsen, met verhoogde snelheid wit te printen én de mogelijkheid tot het verwisselen van inkten tijdens het printen. Zo blijft Printsquare haarscherpe prints maken met een breed kleurbereik door de unieke FLXfinish+-technologie, maar nu geurloos en zeer duurzaam.

Oprichter en eigenaar Ronald Aarts vertelt: “Na de aanschaf van onze eerste Canon Coloardo M-serie vorig jaar hebben we inmiddels al vele vierkante meters op deze mooie machine geprint. We zijn zo onder de indruk van de capaciteit én printkwaliteit, dat we hebben besloten om ruimte te maken voor nog een Canon Colorado. Ditmaal met een uitbreiding van een magneetla waardoor we nu ook direct op magneet van 0,6 mm kunnen printen. Wederom zijn we enorm trots op deze fantastische uitbreiding van ons printpark“.

Er staan momenteel zes grootformaat printers bij Printsquare; twee Canon Colorado’s met wit, een UV-vlakbedprinter, drie UV-printers met de mogelijkheid tot wit of zeskleuren printen. Daarnaast beschikken wij over twee grootformaat Summa vlakbed snijrobots.

Heb jij een mooie printklus voor ons? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.