Onze Services

De jarenlange ervaring, ondernemersgeest en creativiteit zorgen ervoor dat ieder printproject tot het gewenste eindresultaat wordt gebracht. Ook door de in house DTP-service, montage op locatie en logistieke organisatie kan het proces van A tot Z begeleid worden. Zo denkt het team graag mee op het gebied van grafische oplossingen en zorgen zij voor advies op maat middels persoonlijk contact.

In house DTP-service

Alle bestanden die wij ontvangen worden eerst gecontroleerd op formaat, kleur en beeldkwaliteit om ervoor te zorgen dat jouw visual perfect wordt geprint. Ook als jouw beeld nog niet helemaal naar wens is opgemaakt, helpen we je natuurlijk graag om deze gereed te maken.

Montage op locatie

Als je zelf niet zo handig bent met het monteren van grootformaat prints, dan helpen wij hier graag bij! We hebben diverse ervaren monteurs die door heel Nederland rijden om de visuals op locatie te monteren. Zij plakken met hun twee rechterhanden grote raamstickers op de etalage of monteren fluitend forexpanelen van vier bij twee meter op een wand.

Logistieke organisatie

We zijn inmiddels gewend om met uitgebreide Excellijsten te werken. Dus heb jij een opdracht welke naar 800 verschillende adressen verzonden dient te worden, ieder met andere aantallen, formaten en per stuk verpakt? Dat is voor ons geen probleem! Wij zorgen dat ieder adres de juiste prints ontvangt, uiteraard keurig op tijd geleverd en goed verpakt. We werken met vaste transporteurs, zodat alle pakketten zonder beschadigingen aankomen en indien gewenst, op een bepaalde dag en op een bepaald tijdstip. At your service!

Advies op maat

De ene klus is wat ingewikkelder dan de andere en dat vinden wij nu net de mooiste uitdaging. We denken daar dan ook graag in mee. Zo komen we graag op locatie om de wanden, ramen of vloeren te bekijken, zodat we gezamenlijk kunnen nadenken over een passende visuele oplossing. Door onze jarenlange kennis en ervaring, kunnen wij adviseren bij de keuze van het juiste materiaal, de mogelijkheden qua opmaak en natuurlijk de montage. Samen met jou laten we onze creativiteit graag de vrije loop voor een optimaal eindresultaat!