Uitbreiding UV-printers

 

Wederom heeft Printsquare twee nieuwe Mimaki UV-printers aangeschaft. Het betreft de UJV100-160 printers met dubbele printkoppen, waarmee het mogelijk is een hoge printsnelheid te halen zonder kwaliteitsverlies. Ook wordt de inkt direct gehard wat voor een hoge krasbestendigheid zorgt.

Oprichter en eigenaar Ronald Aarts zegt: “We hebben weer twee nieuwe UV-printers gekocht, wat het aantal rollenprinters bij ons op acht brengt. Door deze uitbreiding is het ook belangrijk om ons color management in de hand te houden. Daarom hebben wij alle software van de printers gelijk geschakeld en elke printer individueel met hetzelfde kleurprofiel ingesteld op FOGRA39*. Zo kunnen wij de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn, blijven garanderen.”

Er staat momenteel een UV-vlakbedprinter, drie UV-printers met de mogelijkheid tot wit printen, nog twee UV printers die op dubbele snelheid kunnen printen – uiteraard met behoud van resultaat – en drie Eco-Solvent printers. Een totaal van negen printers en twee grootformaat Summa vlakbed snij- en freestafels; daar is Printsquare stiekem best trots op 🙂

Heb jij een mooie printklus voor ons? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Printsquare printen Haarlem

*FOGRA39 gebuikt minder zwart (K) waardoor meer cyaan, magenta en geel (CMY) in de grijstonen gebruikt worden.