Printsquare is verhuisd!

 

Printsquare is verhuisd naar de Küppersweg 9 in Haarlem. Na 5 mooie jaren aan de Drukkersweg in Haarlem te hebben gewerkt, is het tijd geworden om een stap te maken naar een groter pand. De machines en de snijtafels kwamen steeds dichter tegen elkaar aan te staan. Uiteindelijk was dat natuurlijk alleen nog goed voor onze lenigheid. Maar zo zijn we wel op een natuurlijke manier naar deze uitbreiding toe gegroeid.

Het nieuwe pand, uiteraard gevestigd in onze vertrouwde stad Haarlem, geeft ons ook de gelegenheid om een investering te doen in een grotere snijmachine. Hiermee kunnen we posters en platen in één neer snijden, wat de productiesnelheid behoorlijk ten goede komt. Om het geheel compleet te maken, zetten we er nog twee extra UV-printers bij. Op die manier maken we voor ons gevoel een goede, frisse start in 2020.

Sinds maandag 2 maart 2020 zijn we hier volledig operationeel. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs voor een heerlijke kop koffie of thee en dan laten we natuurlijk met trots ons nieuwe pand zien!

Ons nieuwe adres is:
Küppersweg 9
2031 EA Haarlem

Printsquare Küppersweg 9 Haarlem

 

Over Printsquare


Printsquare is een grootformaat digitaal printbedrijf dat zich sinds 2013 onderscheidt met innovatieve producten. We zijn gevestigd in de Waardepolder te Haarlem in een pand van 600 vierkante meter. We hebben negen digitale, grootformaat printers staan: vier Eco Solvent printers, vier UV-printers en een UV-vlakbedprinter. Tevens beschikken wij over een automatische snijrobot, twee snijmachines, een snijplotter, een moderne applicatietafel en twee lamineermachines.

De jarenlange ervaring, ondernemersgeest en creativiteit zorgen ervoor dat ieder printproject tot het gewenste eindresultaat wordt gebracht. Ook door de in house DTP-service, montage op locatie en logistieke organisatie kan het proces van A tot Z begeleid worden. Met als resultaat: meedenken op het gebied van grafische oplossingen en zorgen voor advies op maat middels persoonlijk contact.