Printsquare bestaat 3 jaar

Printsquare bestaat 3 jaar! Hiep hiep hoera!

In deze drie jaar is het bedrijf uit zijn jasje gegroeid en lopen er tegenwoordig wel vijf (!) keer zoveel mensen door het pand. Het is een hele prestatie waar we trots op mogen zijn en wat de werknemers van Printsquare wel een feestje waard vonden. Er werden dan ook twee grote foto’s geprint op ons eigen materiaal en op de grote dag overhandigd aan Peter en Ronald tijdens het bedrijfsuitje. Zie hieronder het resultaat van de fotoshoot, want wanneer de kat van huis is….

Printsquare bestaat 3 jaar

Printsquare 3 jaar

 

Over Printsquare


Printsquare is een grootformaat digitaal printbedrijf dat zich sinds 2013 onderscheidt met innovatieve producten. We zijn gevestigd in de Waardepolder te Haarlem in een pand van 600 vierkante meter. We hebben negen digitale, grootformaat printers staan: vier Eco Solvent printers, vier UV-printers en een UV-vlakbedprinter. Tevens beschikken wij over een automatische snijrobot, twee snijmachines, een snijplotter, een moderne applicatietafel en twee lamineermachines.

Vanwege onze jarenlange ervaring, ondernemersgeest en creativiteit brengen we ieder printproject tot het gewenste eindresultaat. Ook door de in house DTP-service, montage op locatie en logistieke organisatie wordt het proces van A tot Z begeleid. Met als resultaat: meedenken op het gebied van grafische oplossingen en zorgen voor advies op maat middels persoonlijk contact.