Onze gloednieuwe Summa snijrobot

Printsquare heeft een gloednieuwe snijrobot aangeschaft, de Summa. We kunnen nu nog meer en grotere prints snijden, rillen én frezen. Met de nieuwe module freest onze Summa snijrobot namelijk haarfijn deze letters uit diverse materialen; van re-board tot acrylaat en van dibond tot (smart) forex. Zie hieronder een foto van het eindresultaat!

Summa snijrobot

 

Over Printsquare


Printsquare is een grootformaat digitaal printbedrijf dat zich sinds 2013 onderscheidt met innovatieve producten. We zijn gevestigd in de Waardepolder te Haarlem in een pand van 600 vierkante meter. We hebben negen digitale, grootformaat printers staan: vier Eco Solvent printers, vier UV-printers en een UV-vlakbedprinter. Tevens beschikken wij over een automatische snijrobot, twee snijmachines, een snijplotter, een moderne applicatietafel en twee lamineermachines.

De jarenlange ervaring, ondernemersgeest en creativiteit zorgen ervoor dat ieder printproject tot het gewenste eindresultaat wordt gebracht. Ook door de in house DTP-service, montage op locatie en logistieke organisatie kan het proces van A tot Z begeleid worden. Met als resultaat: meedenken op het gebied van grafische oplossingen en zorgen voor advies op maat middels persoonlijk contact.