Nieuwe Canon Colorado M5

 

Met heel veel trots is Printsquare nu eigenaar van een Canon Colorado M-serie. Deze nieuwe UVgel-printer met geurloze inkten en opties voor zowel mat áls glanzend printen op dezelfde drager, kan maar liefst tot 159 (!) vierkante meter per uur printen. Dit verhoogt natuurlijk de printcapaciteit, mede door de mogelijkheid om twee mediarollen te plaatsen, met verhoogde snelheid wit te printen én de mogelijkheid tot het verwisselen van inkten tijdens het printen. Printsquare blijft haarscherpe prints maken met een breed kleurbereik door de unieke FLXfinish+-technologie, maar nu geurloos en zeer duurzaam.

Oprichter en eigenaar Ronald Aarts zegt: “Het was eigenlijk liefde op het eerste gezicht voor deze grootformaat printer. Naast al onze mooie Mimaki-printers, werd het tijd voor een Canon printer. Na een beursbezoek in Gorinchem afgelopen maart, was team Printsquare eigenlijk al verkocht; de nieuwste Canon Colorado M5 zou een geweldige toevoeging zijn aan ons printpark. En ons wachten is deze week beloond, want sinds vandaag kunnen wij nu ook producties draaien op deze nieuwe aanwinst”.

Er staan inmiddels 8 grootformaat printers bij Printsquare; de Canon Colorado met wit, een UV-vlakbedprinter, drie UV-printers met de mogelijkheid tot wit printen, nog twee UV printers die op dubbele snelheid kunnen printen – uiteraard met behoud van resultaat – en één Eco-Solvent printer. Daarnaast beschikken wij over twee grootformaat Summa vlakbed snijrobots.

Heb jij een mooie printklus voor ons? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.