Printsquare verzorgt muurkunstwerk in Amsterdam

Printsquare heeft een muurkunstwerk op het Marnixplein geproduceerd voor de Gemeente Amsterdam. We hebben niet alleen het materiaal geprint, maar we hebben ook gezorgd voor de foto (in samenwerking met TrueRabbit) en de montage. Hierop zijn vijf glurende buren met een medewerker van de reinigingsdienst te zien. Waarom? Om de afvaloverlast op het Marnixplein tegen te gaan.

Klik hier voor meer info op de site van Gemeente Amsterdam of klik hier voor de publicatie van het Parool!

Marnixplein muurkunstwerk

Over Printsquare

Printsquare is een grootformaat digitaal printbedrijf dat zich sinds 2013 onderscheidt met innovatieve producten. We zijn gevestigd in de Waardepolder te Haarlem in een pand van 600 vierkante meter. We hebben negen digitale, grootformaat printers staan: vier Eco Solvent printers, vier UV-printers en een UV-vlakbedprinter. Tevens beschikken wij over een automatische snijrobot, twee snijmachines, een snijplotter, een moderne applicatietafel en twee lamineermachines.

Vanwege onze jarenlange ervaring, ondernemersgeest en creativiteit brengen we ieder printproject tot het gewenste eindresultaat. Ook door de in house DTP-service, montage op locatie en logistieke organisatie wordt het proces van A tot Z begeleid. Met als resultaat: meedenken op het gebied van grafische oplossingen en zorgen voor advies op maat middels persoonlijk contact.