Nieuwe Summa snijrobot

Sinds vandaag staat er bij Printsquare nóg een Summa snijrobot. Dit gloednieuwe model is een flatbed plotter van 160×120 cm en is voorzien van de nieuwste software, camerasysteem en opvangbak. Hierdoor beschikken wij momenteel over twee automatische snijrobots, twee snijmachines, een snijplotter, een moderne applicatietafel en twee lamineermachines.

Ronald vertelt: “Nu we inmiddels negen printers in gebruik hebben, merken we dat de huidige snijrobot niet meer voldoende capaciteit heeft om al ons printwerk te snijden. Daarom werd het de hoogste tijd voor uitbreiding met een extra Summa snijrobot, zodat we alle aanvragen met dezelfde zorg en kwaliteit kunnen blijven leveren. We krijgen steeds meer aanvragen, van steeds grotere omvang, die regelmatig contourgesneden dienen te worden. Dat kost tijd en met deze extra snijrobot zorgen we ervoor dat we klaar zijn voor de toekomst en de deadlines van onze orders kunnen blijven halen.”

 

Printsquare Summa snijrobot

Onze Summa met eigen ogen komen bewonderen? Neem gerust contact op, dan laten we met alle plezier zien hoe mooi we met deze snijrobot kunnen snijden!

Over de Summa F-Series vlakbed snijtafels en freesmachines:
Deze machines bieden printbedrijven een betaalbare en betrouwbare oplossing voor het afwerken van zowel flexibele als harde materialen en kunnen met een ruime keuze aan tools om te snijden of te frezen worden uitgerust. De geavanceerde productlijn is gebaseerd op 30 jaar ervaring in het bouwen van ’s werelds beste snijplotters. Op de snijkop kunnen gelijktijdig drie modules gemonteerd worden waarvan de gereedschappen snel en eenvoudig verwisselbaar zijn. Dankzij de automatische gereedschapsherkenning, de digitale en mechanische druk- en dieptecontrole kan er foutloos gesneden worden in diverse materialen. Deze F-series vlakbed snijtafel is dan ook voor verschillende toepassingen inzetbaar. De tafels zijn robuust gebouwd en geschikt voor hoge productiesnelheden, jarenlang intensief gebruik en een uiterst precieze werking.