Printsquare erkend SI’BON signbedrijf

Printsquare is een erkend SI’BON Signbedrijf. Dit is het keurmerk van de signsector, welke een garantie geeft voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen. Een bedrijf komt in aanmerking voor dit keurmerk als zij bewezen hebben betrouwbaar en professioneel te zijn.

Zo is SI’BON de overkoepelende organisatie voor signbedrijven. Daarom ondersteunt SI’BON de erkende signbedrijven op vele fronten. Onder andere met informatie over technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, kwaliteitszorg en opleidingen.

Klik hier voor meer informatie.
Printsquare erkend SI'BON Signbedrijf
Ronald Aarts en Vincent de Klerk

Over Printsquare

Printsquare is een grootformaat digitaal printbedrijf dat zich sinds 2013 onderscheidt met innovatieve producten. We zijn gevestigd in de Waardepolder te Haarlem in een pand van 600 vierkante meter. We hebben negen digitale, grootformaat printers staan: vier Eco Solvent printers, vier UV-printers en een UV-vlakbedprinter. Tevens beschikken wij over een automatische snijrobot, twee snijmachines, een snijplotter, een moderne applicatietafel en twee lamineermachines.

Door onze jarenlange ervaring, ondernemersgeest en creativiteit brengen we ieder printproject tot het gewenste eindresultaat. Ook door de in house DTP-service, montage op locatie en logistieke organisatie begeleiden we het proces van A tot Z. Met als resultaat: meedenken op het gebied van grafische oplossingen en zorgen voor advies op maat middels persoonlijk contact.